studio sisters in law Umeå

Back to business i Umeå

Efter några veckor på vift är jag tillbaka i Umeå sedan ett par dagar. Och som vanligt är borta bra men hemma bäst. Det är SÅ himla skönt att vara hemma där man kan slappna av, ha tillgång till hela sin garderob och pyssla i trädgården. Har haft en snäll granne som vattnat medan vi varit borta och det var kul att se hur mycket det har växt. Björnbärsbusken vi planterade i våras har blivit dubbelt så stor medan vi varit borta och nya blommor har gett trädgården en färgklick.

Foto i Studio Sisters in Law / Bröllopsbruket Umeå av fotograf Jonas Burman.

Sedan i måndags är det full vart med jobb igen. Vi har öppnat upp Studio Sisters in Law efter några veckor sommarstängt, och även om det är min kollega Kristina som främst är den som möter kunder, så är det ju lite jobb bakom kulisserna också som berör även mig.

Denna veckas fokus har dock varit att få klart nya numret av Sisters in Law Magazine, vårt fysiska bröllopsmagasin. Detta är det 10:e numret och det blev ett jättefint sådant! Vi har lyxen att verkligen få välja och vraka mellan fantastiska bröllop och stylade fotograferingar som fotografer från olika platser i världen skickar till oss.

Här kommer en liten sneak peek.

Jag har suttit hela dagen tillsammans med Stina som är vår grafiker, för att färdigställa allt inför tryck. Så nu är det inskickat och om någon vecka eller två kommer ett par kartonger till kontoret med sprillans nya nummer! Alltid lika spännande att packa upp!

Utöver det planerar jag mycket inför höstens innehåll på bröllopsbloggen. Hösten är min favorittid när det gäller både bröllop och rent allmänt i livet. Så mycket färg, frisk luft och mysstämning. Ser med spänning fram emot att få se nya höstbröllop slinka ner i mailkorgen. Gissar att många brudpar som blev tvungna att skjuta upp sina bröllop från i våras och nu i sommar kanske ändå satsar på ett mindre höstbröllop istället för att skjuta upp allt till nästa år. Hoppas det iaf! Finns ju så många sätt att arrangera ett roligt och säkert bröllop i Coronatider. Har tidigare skrivit om just detta och det kan du läsa om här: “Coronabröllop”

Vill passa på att höra om det är någon som vill läsa om något speciellt när det kommer till bröllop? Eller få inspiration till dukning, blomsterdekorationer, en viss typ av brudklänning eller bröllopstema? Skriv gärna en kommentar så ska jag försöka ordna det framöver!

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.