Sixten får hjälp av mig med sin hemmagjorda slangbella. En textiltomat är påväg att skjutas iväg.

Familjefotografering med Matildas Tillvaro

Förra veckan hade vi besök av min vän Matilda som är fotograf och driver Matildas Tillvaro i Umeå. Tillsammans med henne tog vi en promenad i trädgården vidare ner till skogsdungen och havsviken nedanför vårt hem där hon tog familjeporträtt på oss. Det är inte det lättaste uppdraget, då jag inte trivs helt och hållet framför kameran och Sixten 5 år hellre gör fula miner än låtsas som att kameran inte är där. Men Matilda lyckades ändå fånga många fina bilder både på oss och omgivningen. Och hon var SÅ bra med Sixten, som på bara några minuter började busa med henne trots att han ofta är ganska så reserverad. Men med tre egna barn hemma, vet Matilda vad som funkar när hon möter andra barn.

Sixten får hjälp av mig med sin hemmagjorda slangbella. En textiltomat är påväg att skjutas iväg.

Sixten vägrar frukt och grönsaker hemma, men diverse bär från naturen älskar han. Hela årets vitamindos sker under sommaren, främst via blåbären.

 

En av alla spännande miner från Sixten.

Det är så sällan att vi alla tre hamnar på bild tillsammans, så det blir så himla värdefullt med såna här bilder! Alla borde anlita en Matilda! Är du nyfiken på att se mer av just “min” Matilda så spana in henne på Instagram här: @matildastillvaro. Hon fotograferar allt från bröllop, familjefotograferingar och nyfödd-porträtt till natur och företagsbilder.

Mot slutet av fotograferingen mutade vi Sixten med glass så att jag och Nils fick stå själva framför kameran en stund. Tack Matilda för fina bilder, du är bäst!

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hege

    Åh vad fina bilder! Ni ser ju alldeles nykära ut, love it! 😍

    1. Zanna Metzer

      Haha, åh tack vad gullig du är! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.