Styled Summer wedding

Bröllopsporträtt i solnedgång med beige tyllkjol

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Då och då frågar fotografer mig och min kollega Kristina om de får låna våra tyllkjolar (Ellen Marie Bridal). Vi blir så klart jätteglada och lånar gärna ut dem. För ett par veckor sedan var vår ljusbeiga tyllkjol ute på äventyr och blev fotograferad av Olivia Henningsson Photography. Det blev en otroligt vacker fotografering i solnedgångsljus med paret Julia och Rasmus framför kameran. Vi tar en titt!

 

Buketten och blomsterkransen är gjorda av Blomstra by Emma och passar så fint in i både solnedgångens nyanser och färgen på vår tyllkjol.

Alltså kolla ljuset! Wow!

De flesta som köper våra tyllkjolar väljer att matcha dem med en topp från vanlig butik, så som bilden ovan visar. Det är ett perfekt sätt att skapa en avslappnad look men som ändå känns “bröllopig” tack vara tyllkjolen.

Tyllkjolarna från mitt varumärke Ellen Marie Bridal finns i flera olika färger och går både att köpa och hyra till bröllop eller andra festligheter. Vi kan också ta fram en helt annat färg än de vi har i vår kollektion, då vi har tillgång till över 50 färger av tyll. Skriv till info@ellenmariebridal.com om du vill veta mer!

Tack Olivia och resten av teamet för dessa härliga bilder!

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.