Brudbutik i Umeå

Höstkänsla i Studio Sisters in Law

Det är härliga höstkänslor i Umeå just nu. Björklöven har börjat gulna, men än väntar jag på den där riktigt färgsprakande hösten som snart anländer. I vår bröllopsbutik har jag och Kristina pyntat med höstlöv i skyltfönstret. Det är så himla kul att ha ett skyltfönster ut mot gatan som man kan dekorera enligt säsong. Till Halloween ska vi satsa ännu mer på små söta pumpor och blomster utomhus. Blir inget skräck-tema, utan mer stylish. Eller det kanske vore kul med läskiga masker på provdockorna? Då skulle ju många haja till när de går förbi, haha!

Igår hade vi besök i studion av min vän, fotografen Matildas Tillvaro. Det är hon som har tagit bilderna du ser i detta inlägg. Hon var ju den fotografen som tog porträtt på mig och min familj för ett par veckor sedan. Har du missat det inlägget så finns det här: Familjefotografering med Matildas Tillvaro. Hon var i studion för att träffa Kristina som skulle ta mått på henne inför en klänning som ska sys upp. Det är ingen brudklänning, utan en vardagsklänning som Matilda vill ha i en viss stil.

Här syns en bråkdel av alla de klänningar vi har i butiken. Majoriteten är second hand genom Bröllopsbruket, men där finns även klänningar som min kollega Kristina har sytt samt nyinköp för att komplettera med både storlekar och stilar.

Jag och Kristina, som sällan hamnar på bild ihop på grund av att det oftast är en av oss som håller i kameran när vi är ute på äventyr eller jobbar i studion. Så tack för denna bild Matilda! Jag och Kristina hade en riktig fixardag igår. Tog emot Ikea-leverans, skickade ordrar och tog hand om massa andra praktiska och administrativa saker. Vi har öppet för tidsbokning i butiken på torsdagar, fredagar och lördagar. Så det är skönt att ha de övriga dagarna för allmänt annat fix. Jag har ju även bröllopsbloggen Sisters In Law att ta hand om och Kristina syr på rullande band till blivande brudar och till andra projekt. Den här veckan syr hon klart en ny tyllkjol som ska skickas ner till Italien för en workshop i slutet av september tillsammans med tre andra outfits. Ser SÅ fram emot att få se bilder därifrån sen! Givetvis kommer de att delas här då.

Hoppas du har haft en bra start på veckan och att resten blir bra den med!

 

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.