Eco Camp Umeå

Utomhusmiddag med Eco Camp i Umeå

För två veckor sedan var jag iväg på ett mindre fotouppdrag där jag fotograferade en utomhusmiddag på Smultronstället, utanför Holmsund, Umeå. Det var Eco Camp i Umeå som arrangerade en middag för ett företag som tackade sina medarbetare för sitt fina arbete. Eco Camp erbjuder upplevelser med fokus på mat, natur och kultur och middagen var en avslutande del av en heldags naturupplevelser. Gästerna fick bland annat plocka svamp och bär som sedan serverades till middagen. Jag var bara med och fotograferade under ca 2 timmar på kvällen och här kommer ett urval av de bilderna.

All mat tillagades över eld och till huvudrätt blev det lättrökt röding med frästa grönsaker och rotfrukter, pepparrotskräm och en svampbuljong gjord av deltagarnas plockade svamp.

Det blev smulpaj till efterrätt, som serverades med en vaniljsås och bär samt harsyra som gästerna plockat.

Vid 20.00 blev det för mörkt och gick inte att fotografera mer, men då var middagen i princip klar och deltagarna skulle cykla mot centrum igen. Det var jättekul att vara med på detta och jag ser fram emot vad Eco Camp ska styra upp för naturupplevelser i framtiden!

 

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.