Ellen Marie Bridal

Så har veckan varit

Det här inlägget kan innehålla reklam för egen verksamhet

Det har varit en minst sagt intensiv vecka för mig. Förutom mitt dagliga arbete har jag gjort tre fotograferingar, en föreläsning och coachat tre företag inom sociala medier. Det känns som att jag har hållit andan hela veckan och bara tagit mig igenom den. Missförstå mig inte, det har varit SÅ kul alltihop, men jag ser fram emot en betydligt lugnare vecka nästa vecka då jag bara ska arbeta hemifrån, främst med blogg och sociala medier.

Den här veckan har brudklädsel från min och Kristinas kollektion Ellen Marie Bridal varit ute på äventyr. Denna gången var de i Italien för en workshop som anordnades av Cole Roberts på Way up North och fotografen Mark Pacura. Vi fick bidra med klädsel till 4 olika fototillfällen i de italienska alperna och har fått följa resan via Instagram hela veckan. Det var totalt 10 deltagare + 2 arrangörer (som alla är bröllopsfotografer från olika länder) som var med. Jag har redan hunnit se några bilder som blivit redigerade och de bilder ni får se nedan är från arrangören Mark Pacura.

Låt oss direkt stanna upp för att säga WOW! Önskar SÅ att det inte bara var vår brudklädsel som fick åka iväg, utan även jag och Kristina. Vilken miljö att få fota i! På bilden ovan syns vår ljusbeiga tylljol. På bilderna som följer nedan syns vår mörkare nyans av beige.

En viktig sak att komma ihåg när man söker efter brudklädsel (speciellt om man söker efter något i färg så som våra kjolar) är att färgerna kan skilja från verkligheten. Kjolen ovan ser här lite mer persikafärgad ut än vad som upplevs i verkligheten. Vi skickar alltid ut tyllprover om våra kunder ber om det, så att man själv kan se den riktiga färgen innan man beställer en kjol.

Nu längtar jag till att få se ännu fler bilder från alla fotografer. Det är alltid så spännande att få se de olika stilarna och hur de väljer att porträttera både brudpar, klädsel och miljö.

Förutom att drömma mig bort till Italien via Instagram, har jag i veckan besökt min gamla företagsinkubator eXpression Umeå. Där hade jag en föreläsning om sociala medier för start up-företag. Efter föreläsning hade jag enskilda coachsamtal med tre av företagen. Inkubatorn är en plats för kreativa företag, så det är mycket hantverk- och designfokus bland företagen. eXpression har nyss släppt en serie filmer om företag från inkubatorn och en av de filmerna handlar om oss på Sisters in Law. Spana gärna in filmen nedan!

Driver du ett kreativt företag i Umeå och vill få hjälp i din företagsresa? Då kanske eXpression kan vara något för dig! Läs mer om dem här.

Nu tar jag helg och det blir en lugn hemmahelg och en och annan lekplatsutflykt med sonen. Kanske lyckas jag övertala honom om att se ytterligare en Disneyfilm också! Vi har sett 6 olika Disneyfilmer tillsammans sedan Disney+ lanserats i Sverige. Robin Hood, Peter Pan, Ringaren i Notre Dame, Skönheten och Odjuret, Aladdin och Lejonkungen. Robin Hood är Sixtens favorit hittills och den har vi nog sett 10 gånger om redan. Hoppas jag lyckas övertala honom att se någonting nytt snart igen!

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.