web-0178

Bohemisk bröllopsinspiration i höstlandskap

Idag tänkte jag dela med mig av riktigt härlig bröllopsinspiration som fotografen Amanda Freskgård har skapat för några veckor sedan. Amanda bor i Östersund där hon arbetar heltid som fotograf. Vi lärde känna varandra på universitetet då vi studeradeDigital Mediaproduktion under 3 år ihop. Vi skrev även vår c-uppsats tillsammans med titeln “Interaktiva, digitala lärresurser: Med underhållning kommer motivation”. Vi tog examen 2013 och på något sätt längst vägen har båda riktat in sig på bröllopsbranschen. I somras besökte hon mig i Umeå och fick en liten rundtur i Studio Sisters in Law / Bröllopsbruket Umeå. Idén om en stylad fotografering med någon av second hand brudklänningarna föddes och för några veckor sedan skedde den fotografering som du ska få se bilder på nu.

Höstbröllop alltså. Så fint! Om du som läser just nu planerar bröllop men inte bestämt säsong för bröllopet än, så tycker jag verkligen att du och din partner ska överväga ett höstbröllop. Naturen bidrar med så mycket känsla och dekor i sig själv med alla skiftande färger. Vill man addera lite mystik till dagen är hösten också ett bra val, då många dagar är grå och med dimma i horisonten.

Det är florist Ellebring som står för den vackra brudbuketten och blomsterkransen. En klockren färgkombination för ett höstbröllop i den här miljön!

Älskar smyckena från Evjéli! Så fint att “maxa” med smycken på bröllopet. Har du mycket smycken till vardags? Då finns det ingen anledning att minska detta på bröllopet.

Brudklänningen är som sagt en second hand brudklänning och finns just nu hos Bröllopsbruket i Umeå som jag är med och driver. Bröllopsbruket som second hand koncept finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.

Tack Amanda för härlig bröllopsinspiration! Ser fram emot att se vad du styr ihop härnäst. 🙂

Fotograf: Amanda Freskgård
Klänning: Brollopsbruket
Florist: Florist Ellebring
Smink: @halsaforskonhet
Smycken: Evjéli
Fluga: Metzerverket

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.