Fulufjallet 278

Äventyrligt elopement vid vattenfall i Dalarna

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Många i bröllopsbranschen förutspådde att 2020 skulle bli det stora bröllopsåret. Med lördagsdatum som 2020-02-22 och 2020-10-10 gick siffertokiga brudpar (det finns många) bananas och bokade upp datumen långt i förväg. Majoriteten av 2020-bröllopen är dock flyttade till nästa år, men det finns flera par som har anpassat sig till pandemin och ändå valt att gifta sig. På bröllopsbloggen Sisters in Law syns flera av dem.

Det finns även de par som väljer att dela upp bröllopet i två tillfällen. De gifter sig nu, kanske i hemlighet för sig själva, och anordnar festen när det känns möjligt framöver. Att gifta sig i hemlighet kallas för ett elopement. Man rymmer iväg för att gifta sig. Vissa par gör detta till ett riktigt äventyr där de rester iväg till en plats de drömt om, eller tillbaka till en plats som betyder mycket för dem. Man kan också göra detta på hemmaplan.

Idag ska jag dela med mig av några bilder från fotografen Evelyn Wallin som lånade en tyllkjol från mitt varumärke Ellen Marie Bridal, för att visa hur ett äventyrligt elopement kan se ut. Detta är alltså inget riktigt bröllop, utan en stylad fotografering.

Platsen för fotograferingen är Fulufjället och ligger i nordvästra Dalarna.

Här syns vår ljusbeiga tyllkjol som just nu är ett populärt val för både små och stora bröllop.

Vacker bukett skapad av Melody Flowers

Vem behöver åka till Island för dramatiska vattenfall och klippor, när vi har detta i Sverige redan?

Jag hoppas att fler brudpar satsar på ett elopement istället för att skjuta upp sitt bröllop allt för många gånger. Vi vet inte hur länge pandemin håller i sig och det känns synd att inte få fira kärleken. Festen med vännerna kan komma senare.

Tack Evelyn för att du tog med tyllkjolen på detta äventyr!

 

Fotograf: Evelyn Wallin
Ringask: En liten ask

 

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.