image00007

Nu är det jul igen

Julgranen är klädd, julgodiset är bakat, julmaten och julklapparna är inhandlade. Det sista som återstår nu är att slå in alla julklappar och försöka skriva något bra julrim.

Sixten har fått klä granen både här hemma och hos sin mormor och morfar som numera bor endast 5 minuter bort från oss. Så himla mysigt! Både här hemma och hos mina föräldrar fick han pynta fritt hur han ville, med undantag från de grenar han inte själv når.

Detta blir första julen i vårt nya hus och de gröna väggarna i vardagsrummet kom till sin rätt såhär i juletid. Vi klädde vår gran den 16 december, betydligt tidigare än vad min man egentligen vill. Varje år får jag kämpa för att granen ska bli prydd åtminstone en vecka innan julafton. Men i hans familj har de alltid klätt granen dagarna strax före julafton, först efter man fått gå på julledighet / jullov. Hur tidigt klär du som läser granen i ditt hem?

Bilden ovan fick bli årets julkort.

Jag och katten fick också vara med på en bild tillsammans med Sixten. Katten är vår nyaste familjemedlem och nu har hon bott hos oss i 1 månad efter att vi adopterat henne från Djurskyddet Västerbotten. Hon är världens snällaste och gosigaste katt. (När jag såg den här bilden igen nu kom jag på att jag måste laga Sixtens julbyxor som gått sönder…)

I söndags blev det dags för att klä granen hemma hos mormor och morfar. Så här såg det ut då.

Får panik på det här jultrasslet! Men det skulle tvunget vara så tyckte Sixten och för julfridens skull lät jag det vara.

Hoppas ni får mysiga juldagar framöver! Snart hoppas jag få lite julro och ska försöka koppla bort jobb åtminstone ett par dagar. God jul!

 

 

 

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.