Babes_in_Boyland-skillad_floral-22-1278x852

Halloj!

Men alltså heeej!

Så överkul att hänga runt här på Lovely Life med er! Jag är lite av en jojobloggare och jag har gästbloggat på Femina och Elle Decoration innan så nu är jag orimligt peppade på att blogga lite igen!

Vem är jag då?

Jag är musikläraren som bestämde mig för att följa en dröm. När jag var hemma med mitt andra barn skolade jag om mig till florist eller blomsterdesigner som jag kallar det.  Jag startade då mitt företag Skillad Floral Design som arrangerar blomster till event, bröllop, företag, håller workshops och möhippor samt stylar till tidningar. Jag gillar vilt och vackert och har svårt för när det ser för ordnat ut. Så vänta er mycket blommor och ett och annat tips och trix här på bloggen.

Jag är en del i Fabriken i Kransen, det är vår kontor och studio som ligger i Midsommarkransen. Världens finaste arbetsplats!

 Jag bor i Sundbyberg med mina två barn och min man Mårten Svedberg som arbetar som skådespelare. Förutom min familj älskar jag havet, choklad, peppiga människor, moule mariniere, natur och sånt!
Hoppas ni vill hänga med mig och kom gärna med förslag på vad ni vill att jag bloggar om, (med fördel blommor).
Kram Nika!

1

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Välkommen hit! Så underrate att du förgyller vårt liv med blommor!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny