Ormbunke och ros

Februaribuketten

Det är en strålande solig och vacker dag i Stockholm idag! Jag är lite lagom seg idag eftersom att jag var ute igår. Då att jag har rätt små barn så går jag inte ut så ofta och verkar vara helt oförmögen att åka hem i någorlunda tid när jag väl går ut..

Här kommer iallfall Februaribuketten som jag och fotograf Pernilla Ahlsén har gjort för tidningen Allt i hemmet. Jag älskar denna med torkad ormbunke, hortensia och fröställningar som jag har blandat ut med färska rosor, nejlikor och alstromeria.

Numret finns i butik nu, stick och köp så kan du se, steg för steg, hur jag har gjort den.

Februaribuketten, blommor,

Snart ska jag och Mårten åka och äta brunch själva, lyx!

Kram!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Tack snälla du!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny