Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops.
​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen.
Kolla in min insta här och min hemsida här
Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Buketter och alla hjärtans dag

Buketter och alla hjärtans dag

Igår var det ju som känt Alla Hjärtans dag. Den blommigaste dagen på året. Dessa godingar gjorde jag och min finfina praktikant Sandra inför dagen.

Linda tog lite fina bilder på blommorna och mig..typ.

Jag kände att det var lite för mainstream med röda rosor och brudslöja så jag körde på pastell istället!

Rosor, tulpaner, vaxblommor, alstromeria och eukalyptus är receptet på dessa. Alla är hållbara blommor som står sig länge.

Ni vet väl att mjuka stjälkar såsom tulpan och ranunkel vill ha kallt vatten och hårda stjälkar som rosor och eukalyptus vill ha varmt vatten? Hur gör man då en bukett som denna där det är blandade stjälkar tänker ni?  Jo, då kör man på ljummet vatten ser ni!

Kom ihåg att byta vatten på dina blommor och snitta om dom varannan dag så håller dom längre!

Kram Nika

ps. jag fick inga blommor..

ps2. men jag får kärlek varje dag..

ps3. och jag fick en semla i tisdags!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Världens finaste bukett!<3

    1. Finis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skillad Florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

14
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny