Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops.
​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen.
Kolla in min insta här och min hemsida här
Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

En dag i Paris

En dag i Paris

Min andra dag i Paris tog jag, Tammy och Tammys vän (numera även min vän!) Cate tuben in till stationen Oberkampf.

 Jag hade fått tips av mina frankofila kollegor om att stadsdelen Marais var the place to be.

Tammy i metron.

Vi strosade dit och njöt av alla dessa vackra fasader..

..och dörrar!

Jag hade blivit tipsad om Merci på Mokkasin-Sofias blogg som Linda i sin tur hade tipsat mig om.

Där åt vi lunch. Syns det att dom är från Amerikat dessa två? Jag tycker det.

Vi åt god morotssoppa…

och till och med jag lyckades fastna på en bild!

Mums alltså!

Sen gick vi och shoppade…eller ja inte riktigt men vi tittade iallfall på allt snyggt som fanns där. Tammy kollade in Vintagedelen för inspo till sitt eget märke Tammy Jo Fashion. Hon syr alla plagg själv av vintagetyger och toppar som hon matchar ihop.

Sen gick vi på konstgalleri.

Håller koll på det som är viktigt!

Cate (i en Tammy Jo fashon klänning), vilken otroligt fin människa! Kanske kommer hon hit och hälsar på snart, hoppas!

Sen gick vi till Candelaria, ett litet hål i väggen som säljer tacos…tror man, men går man längst in och tycker på väggen så öppnas dörren till en hemlig bar! Men mycket goda drinkar ska tilläggas.


Vårkvällen började sänka sig över Paris och vi gick vidare till..

..en annan bar som hette typ Marie Antoinette eller nåt, där åt vi ostron och drack bubbel. 

Typiskt bra dag i Paris alltså!

Kram Nika 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ser helt underbart ut! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skillad Florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny