Skillad florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Skaldjur, strandhäng och vänner

Skaldjur, strandhäng och vänner

Måste bara skriva om min sista dag i Frankrike som var fantastisk!

Planen var att åka till Versailles men Cates franska pojkvän frågade om vi ville hänga på till stranden vid engelska kanalen och en liten kuststad som heter Le Crotoy.

Det känns om en fransk person vill visa dig något så är det dumt att tacka nej! Så Versailles får vänta till en annan gång!

Det tog två timmar att köra till denna mysiga lilla stad.

Vi möttes av en gammal man stod och sålde musslor i hamnen.

Vi började med att äta lunch. Vi åt skaldjur, massor av skaldjur!

Och drack champagne.

Moules i massor!

Och ostron…

..och kräftor, räkor och sniglar!

Tammy, Cate och Ben.

Sen gick vi ner till stranden.

Det var ebb så vi tog en lång promenad nästan hela vägen till andra sidan.

Efter många lata timmar på stranden gick solen ner och vi gick och åt middag innan vi åkte hem mot Paris igen.

Dagen efter flög jag hem till Sverige igen efter en kort men väldigt härlig semester!

Förresten, när jag flög hem så visade jag inte mitt pass eller leg en enda gång…är inte det sjukt? Vem som helst hade kunnat åka istället för mig utan att någon brytt sig. Kanske är så det är inom eu eller? Någon som har koll.

Kram –Nika 

1

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny