Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops.
​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen.
Kolla in min insta här och min hemsida här
Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Superenkel midsommardukning

Superenkel midsommardukning

Här kommer lite inspiration inför midsommarens dukade bord. Jag brukar känna att jag inte har så mycket tid att få till den där superavancerade dukningen på midsommar..eller typ ever. Nedan hittar du en dukning som inte kräver någon större tidsåtgång eller plånbok. Enkelt men vackert!

Fynda små omaka glasvaser eller glas på loppis eller rota runt i mormors skåp. Sätt några blommor i varje vas lite hipp som happ. Klart!

Det är fint att lägga en växt på varje tallrik som en liten hälsning till den som ska sitta där. Jag hade gärna tagit blåbärsplatsen, så får man en liten förrätt på köpet!

Duka med naturen! Botanisera bland allt vackert som finns ute. Extra fint är att använda bär som blåbär, smultron, hallon eller varför inte krusbär och vinbär.

Jag har använt mig av, bland annat, ringblomma, blåklint, blåklocka, ljung, dalia, gerbera, kvistrosor. 

Gör små buketter i som du grupperar i färgskala. Det är fint att blanda köpta och vilda blommor. Ut i naturen och plocka!

Jag har använt mig av bland annat, ringblomma, blåklint, blåklocka, ljung, dalia, gerbera, kvistrosor.

Lycka till med dukningen!

Kram Nika

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skillad Florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny