junibuketten1

Junibuketten och att få vakna till fågelsång

Juni går snabbt mot sitt slut och jag har äntligen hunnit ta det lite lugnt! Jag drömde härom dagen att det var september och min första tanke var att jag inte hade hunnit ligga på en filt och läsa! Min kropp behövde semester med andra ord. Nu har jag fått ligga på filt och läsa och vi har hängt hela veckan på landet. Det gör under för en stressad kropp och hjärna att få vakna till fågelsång och lägga sig efter att ha påtat lite i trädgården i skymningen!

Här kommer junibuketten som jag har gjort för Allt i hemmet och som finfina Pernilla Ahlsén har fotat.

Till denna bukett använde jag ormbunke (jag älskar ormbunke!), stjärnflocka, kvistrosor, blomstermorot och pioner.

Kom ihåg att snitta om stjälkarna innan du sätter ner dom i vatten. Då kan blommorna dricka lättare och håller längre!

Voilá! Färdigt! Passa på att njuta av dina pioner för säsongen är på väg att ta slut..

Kram Nika 

3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny