Augustibuketten-2

Augustibuketten

Ni vet ju att jag och Pernilla gör månadsbuketten för Allt i hemmet. Det är ett väldigt roligt uppdrag! Jättekul att skapa buketter som passar för varje månad i blommor, färg och känsla.

Jag är lite extra kär i augustis bukett. Färgpalletten och dessa underbara dahlior! Det är även något med augusti och känslan av avslut och förgänglighet som är så bittersweet och vackert.

Ja det är ju inte riktigt en bukett, snarare en fet dekoration. Tanken var att vi skulle göra en dukning men när jag fick dahliorna som jag hade beställt så var dom helt enorma. Så jag fick tänka om lite.

Jag har använt: dahlia, krysantemum, vete, lejongap, rosor och en annan slags krysantemum.

Jag gjorde ett rutnät med tejp som jag sen sticker ner blommorna i. Det blir samma effekt som hönsnät som jag vanligtvis använder mig av. Jag försöker undvika oasis så mycket jag bara kan, gör det du med för miljöns skull!

Dessa magnifika dahlior är av sorten Café au lait. 

Bilderna är tagna av bästaste och grymmaste Pernilla Ahlsén, kolla in hennes instakonto om du inte redan gjort det. Hennes bilder är magiska!

Voila! Klart, vem vill inte ha en sån här liten rackare i sitt hem eller trädgård?

Hoppas att ni har haft en fin början på augusti, själv har jag jobbat som en tok hela helgen med fyra olika bröllop. Nu sitter jag i soffan som en zombie och försöker ignorera att lägenheten ser ut som en knarkarkvart..

Kram! Nika 

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.