Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops.
​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen.
Kolla in min insta här och min hemsida här
Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Augustibuketten

Augustibuketten

Ni vet ju att jag och Pernilla gör månadsbuketten för Allt i hemmet. Det är ett väldigt roligt uppdrag! Jättekul att skapa buketter som passar för varje månad i blommor, färg och känsla.

Jag är lite extra kär i augustis bukett. Färgpalletten och dessa underbara dahlior! Det är även något med augusti och känslan av avslut och förgänglighet som är så bittersweet och vackert.

Ja det är ju inte riktigt en bukett, snarare en fet dekoration. Tanken var att vi skulle göra en dukning men när jag fick dahliorna som jag hade beställt så var dom helt enorma. Så jag fick tänka om lite.

Jag har använt: dahlia, krysantemum, vete, lejongap, rosor och en annan slags krysantemum.

Jag gjorde ett rutnät med tejp som jag sen sticker ner blommorna i. Det blir samma effekt som hönsnät som jag vanligtvis använder mig av. Jag försöker undvika oasis så mycket jag bara kan, gör det du med för miljöns skull!

Dessa magnifika dahlior är av sorten Café au lait. 

Bilderna är tagna av bästaste och grymmaste Pernilla Ahlsén, kolla in hennes instakonto om du inte redan gjort det. Hennes bilder är magiska!

Voila! Klart, vem vill inte ha en sån här liten rackare i sitt hem eller trädgård?

Hoppas att ni har haft en fin början på augusti, själv har jag jobbat som en tok hela helgen med fyra olika bröllop. Nu sitter jag i soffan som en zombie och försöker ignorera att lägenheten ser ut som en knarkarkvart..

Kram! Nika 

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skillad Florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

14
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny