Skillad florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Blomsterdekoration med hortensia och tistel

Blomsterdekoration med hortensia och tistel

Hej vänner, här kommer en liten film med tveksam kvalité för att pigga upp er tisdagseftermiddag!

Jag älskar denna färgskala just nu! Hortensia, tistlar och rosor i dova färger och med torkade inslag är vad jag kallar snyggt!

Jag använder hönsnät att sticka ner blommorna i, eftersom att jag inte gillar att använda oasis.

Nu ska jag och Lollo på kör för vuxna bör också ha fritidsaktiviteter tycker jag! Har du någon?

Kram! Nika 

1

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny