fullsizeoutput_63b

Sommarhets och höstlugn

Puh, denna sommar alltså. Vad jag har jobbat! Det är ju överroligt att det har gått så bra men jag känner mig trött nu och inte precis som om jag har laddat batterierna under sommaren.

Men nu börjar det lugna sig med bröllopen och jag kan varv ner lite. Samtidigt kommer ju då stressen som alltid ligger på lur som egen företagare, vad ska jag göra i november? Just nu är det tomt i almanackan! Skönt och stressande på en gång. Men, det ordnar sig ju alltid i vanlig ordning. Sugen på att ge mig in mer i eventvärlden, någon som har kontakter att bjukka på?

Nedan bjuder jag på lite bilder från sommaren som jag och Pernilla Ahlsén gjorde för Allt i hemmet men som jag inte hann med att visa då. Detta är julibuketten, en riktig färgbomb!

Denna bukett har extra allt! Freesia, stjärnflocka, prästkrage, riddarsporre, lejongap och hundkex. Somrigt så det förslår!

I köket på vårt kontor Fabriken i kransen. Fy fan, vad varmt det har varit här i sommar, jag har jobbat i 35 gradig värme medan familjen legat på stranden. Inte helt kul alltid. Men vem klagar…? Hum..

Jag återkommer med bilder från sommaren bröllop senare, har redan sett ett gäng fantastiska bilder och väntar spänt på fler.

Det som är kul när det blir lite lugnare är att jag hinner tänka och klura på roliga samarbeten och jobb att göra. Det är ju det som är det allra roligaste med att frilansa, att en kan välja vad en vill göra!

Kram på er! –Nika 

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.