Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops.
​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen.
Kolla in min insta här och min hemsida här
Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Ett ovanligt vackert septemberbröllop!

Ett ovanligt vackert septemberbröllop!

För en vecka sen drygt gifte sig Gabriella och Bojan på Ekeby loge. Jag träffade Gabbi första gången en blöt kväll i New York för många år sen och hon är inte en svår person att tycka om!

Jag gjorde hennes bukett när Bojan och hon gifte sig i rådhuset för några år sen. Nu skulle dom ha kärleksfest för alla sina vänner och familj. Dessa underbara bilder av superstar Linda Eliasson says it all om dagen! Jag är så hedrad att få göra blommorna era blommor Gabbi och Bojan!

Den vackra klänningen kommer från Zetterberg.

Ljuset! Denna bild är verkligen ett konstverk!

Lycka är att ha en best man som kan hjälpa till med knappnålsblomman!

Dahlia, höstanemon, klematis, pampasgräs, ros, kalla, blomstermorot, limonium för att nämna några sorter som ingår i denna bukett. Alltid en fröjd att göra en bukett som ska fotas av Linda!

Hår och make av grymma Face by F.

First look!

Denna bild är som en tavla!

Jag älskar originella bröllop med personlighet. Med rötter från Serbien så är ett balkanband ett måste på sin stora dag! Superstar Orkestar följde paret till vigselplatsen, så coolt!

Dom sa ja!

 

Grattis finaste Gabbi och Bojan!

Hela familjen samlad!

Fint va??

Kram på er! –Nika 

6

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Helt underbara bilder!! Så vackert!!

    1. Tack Viktoria!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skillad Florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

6
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

6
Läs mer »

Blommönstrat i barnrummet

Jag hittade så fina tyger i veckan och blev så himla sugen på att sy! Planen var att sy lite kuddar och sånt till Julies

6
Läs mer »
Stäng meny