Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops.
​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen.
Kolla in min insta här och min hemsida här
Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Bind en hortensiakrans!

Bind en hortensiakrans!

Hortensia hör hösten till och finns i massor av härliga färger! I oktobernumret av Allt i hemmet så har jag och Pernilla Ahlsén gjort en krans av hortensia och limonium som torkar fint och håller för evigt (eller tills den blir alldeles för dammig).

Jag gjorde först en stomme av halm. Forma halmen och linda en tråd runt den (hårt!) tills du har en krans!

Gör små buketter av limonium och hortensia…

Färst buketterna på stommen med ett snöre eller tunn ståltråd. När du fäst en bukett lägger du nästa över stjälkarna på den föregående så att dom täcks.

Fortsätt tills hela kransen är täckt av blommor. Lätt som en plätt!

När blommorna torkar så ser kransen nästa likadan ut som innan, den tappar bara lite färg.

Lycka till!

Jag håller en kurs i kransbindning i min studio i Midsommarkransen den 18/10. Då kommer vi använda oss av höstens löv och blommor! Kostnad: 575 kr  ink. material, kurs och fika. Med dig hem får du din krans, ingen förkunskap krävs. Maila mig på skilladflorals@gmail.com för anmälan!

Kram – Nika 

4

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vad vackert! Älskar hortensia. Det känns som att det är sensommarens blommor jag njuter mest utav. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skillad Florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Senaste inläggen på Lovely Life

Lansering av Quod doftljus.

För ett litet tag sedan lanserades nya varumärket Quod, sina handgjorda, veganska doftljus gjorda i helt unika svensktillverkade porslinsbehållare. Doftljusen finns än så länge i

0
Läs mer »

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »
Stäng meny