Skillad florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Välkommen på kranskurs!

Välkommen på kranskurs!

18/10 (om knappt en vecka alltså!)  håller jag workshop i höstkransbinderi i Midsommarkransen kl: 18:00 till 20:00.

Kom och frossa i höstens blommor och blad! Vi binder kransen på en stomme av halm och pryder den med blommor i mustiga färger och torkade inslag.

Kursen kostar 575 kr ink material, fika och kunskap.

Kom bara kom! Skicka ett mail till skilladflorals@gmail.com för anmälan.

 

 Foto: Babes in Boyland

Foto: Pernilla Ahlsén

Kram! -Nika 

 

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny