Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops.
​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen.
Kolla in min insta här och min hemsida här
Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

I välsignat tillstånd

I välsignat tillstånd

Finns det något vackrare än gravida kvinnor? Nepp, icke!

Det är inte alltid den gravida känner sig så vacker dock, och det kan vara väldigt jobbigt och smärtsamt att vara i välsignat tillstånd. Jag gillar det uttrycket ”välsignat tillsånd” tycker det låter vackert!

Själv kände jag mig väldigt fin med första barnet! Jag älskade att visa upp magen som var så där lagom stor. Men med andra barnet -not so much! Fick ofta höra den fyndiga frågan ”är du säker på att det inte är två?” Kul. Verkligen kul. Men visst jag var på riktigt enorm!

Jag har svårt att någon inte kan känna sig fin framför Marzias kamera!  I tisdags så gjorde jag en höstig bukett och krans till två gravidfotograferingar med supergrymma Marzia bakom kameran. Jag menar titta bara på vackra Farnaz, sååå himla fint:

Blommorna är till mesta delen plockade ute men även utblandade med köpta blommor som krysantemum, nejlika och tistel. Jag älskar färgerna i buketten och speciellt tillsammans med denna guldiga klänning. Magiska färger!

 

Visst är dom helt underbara dessa bilder!? Återkommer med den andra fotograferingen med bilder på Sandra senare.

Nästan så jag blir sugen på att bli gravid igen…men bara nästan!

Kram! Nika 

3

Detta inlägg har en kommentar

  1. Wow vilka helt magiskt vackra bilder! Håller med, gravida kvinnor kan vara det vackraste av allt! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skillad Florals

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops. ​Min studio heter Fabriken i kransen och ligger i Midsommarkransen. Kolla in min insta här och min hemsida här Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och man Mårten.

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny