IMG_9550

I välsignat tillstånd

Finns det något vackrare än gravida kvinnor? Nepp, icke!

Det är inte alltid den gravida känner sig så vacker dock, och det kan vara väldigt jobbigt och smärtsamt att vara i välsignat tillstånd. Jag gillar det uttrycket “välsignat tillsånd” tycker det låter vackert!

Själv kände jag mig väldigt fin med första barnet! Jag älskade att visa upp magen som var så där lagom stor. Men med andra barnet -not so much! Fick ofta höra den fyndiga frågan “är du säker på att det inte är två?” Kul. Verkligen kul. Men visst jag var på riktigt enorm!

Jag har svårt att någon inte kan känna sig fin framför Marzias kamera!  I tisdags så gjorde jag en höstig bukett och krans till två gravidfotograferingar med supergrymma Marzia bakom kameran. Jag menar titta bara på vackra Farnaz, sååå himla fint:

Blommorna är till mesta delen plockade ute men även utblandade med köpta blommor som krysantemum, nejlika och tistel. Jag älskar färgerna i buketten och speciellt tillsammans med denna guldiga klänning. Magiska färger!

 

Visst är dom helt underbara dessa bilder!? Återkommer med den andra fotograferingen med bilder på Sandra senare.

Nästan så jag blir sugen på att bli gravid igen…men bara nästan!

Kram! Nika 

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Anna Kubel

    Wow vilka helt magiskt vackra bilder! Håller med, gravida kvinnor kan vara det vackraste av allt! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.