IMG_9723

Gravidfotografering

Hej! Denna vecka har svärmor varit här och hjälp till, vilket var tur eftersom att Vidar har varit supersjuk och jag och Mårten varit tvungna att jobba. Denna vecka har jag gjort lite stylingar för tidningar och hållit workshop för tjugo kvinnor på en medlemskväll för vinimportörer. Deltagarna fick binda höstkransar av hortensia, löv, ljung och silvergirlang bland annat. Väldigt trevligt var det!

Igår hade min man premiär på Västmanlandsteater i Västerås med en nyskriven pjäs som heter ”den stora branden”. Pjäsen handlar om den stora skogsbrand som härjade utanför Sala 2014. Jag rekommenderar den verkligen! (inte aaalls partisk.)

Här kommer andra delen av den gravidfotografering som jag gjorde blommor till för någon vecka sen. Fotograf är Marzia och jag tycker att hon är så väldigt bra på att fånga känslan i bilden. Och visst är hon vacker, Sandra, den blivande modern.

Kram! Nika

2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny