_T3A0877-2

Härliga höst!

Hej vänner!

Jag och min syster gjorde höstiga dekorationer till en höstlunch. Passa på att ät ute om ni hinner innan det blir för kallt (kanske redan för sent?)  Bilderna har syrran Ceen tagit!

Solros alltså! Så pampigt och fint!

Vilket äppelår vi har haft! Vi gjorde must av våra äpplen, supergod blev den!

En favorit på hösten är för mig chokladblomman. Den har mörkt vinröda blommor som nästan ser svarta ut och har en lång smal stjälk vilket gör att jag gärna låter den sticka upp från arrangemanget lite. Röda rosor använder jag sällan men tillsammans med andra mustiga, höstliga färger så passar dom fint in.

Pampasgräs är ju höstens hetaste trend! Men det är minst lika fint att plocka in vass. Billigare och mycket mer miljövänligt eftersom att den inte behöver fraktas hit från något annat land. Jag använder gärna vass i mina buketter och dekorationer. Jag har alltid använt mycket torkat, fröställningar och gräs i mina blommor och det är ju kul när det nu även är ansett trendigt! Tycker speciellt om färgkombinationen med dom rosa rosorna.

Låt träden blomma! Rävsvans är en rolig blomma som har hängande växtsätt och kan därför användas till roliga saker! Här har jag hängt upp svansarna i äppelträden och får ett vackert tak av hängen och höstlöv över matbordet.

In action, det bästa är att jobba utomhus, bara att slänga blomskräpet direkt på marken.

Njut av sista dagarna i Oktober nu, det ska jag!

Kram Nika

4

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny