julblommor4 web

Ännu mer julinspiration!

Lucia!

När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren på ålderdomshem eller i skolan och vänta spänt med fellow tärnor på att få gå in och sjunga. En gång hände det att någon i tåget började fnittra och fnittret spred sig längs med tåget till alla var smittade. Det går ju inte att sluta heller! Har du varit med om det någon gång när fnittret bara bubblar upp när det inte alls passar sig?

Men oftast så var tågen värdiga och precis sådär magiska som dom ska vara. Sångerna och stämmorna till dom allra flesta luciasånger kan jag utan och innan. En gång var jag lucia och skulle sjunga “Betlehems stjärna ” solo för hela bankhus 90 (bara sådär 2000 pers som jobbade där). Det gick bra och efter det så brukar jag inte bli så nervös för någonting egentligen. =)

Idag ska jag bjuda på julinpiration som jag som vanligt har gjort tillsammans med Pernilla Ahlsén men denna gång också med stylist Emmy Lundström. Bilderna kan du hitta i julnumret av Allt i hemmet som finns ute nu. Julbuketter, julkrans och juldukning coming at ya!

Glad lucia! -Nika 

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny