Johanna.Rosenlew.Photography_MargauxJacob_0659_websize

Margaux och Jacobs vigselblommor

Jag har lovat för lääänge sen att visa viseldekoren till Margaux Dietz och Jacob Liebermans bröllop. Nu har jag semester efter en stressig vår så här kommer det äntligen!

Bilderna har Johanna Rosenlew tagit.

Brud och tärnbuketterna.

Vigseln hölls i en konferenslokal. Japp, en konferenslokal.. Ni vet kanske hur dom ser ut.. in så vackra precis. Så det var viktigt att förändra lokalen till något fint! Hade jag fått bestämma så hade jag täckt taket också.

Eftersom att Jacob är jude så hade vi en chuppa från Rental Stories som vi klädde med magnoliablad och rosor. Älskar de kraftiga magnoliabladen, de har en vackert brun baksida. Passade bra till färgtemat som gick i beige, sand och rosa.

Nästan klart!

Dom små blomsteröarna längs med gången innehöll frittalaria, ammi majus, fjärilsranunkel, ranunkel, vass, gräs, blomstermorot, lejongap, nejlika, pistage och pion. Här är en dekoration innan jag satte i pionerna. På golvet fanns kuddar till gästerna att sitta på med blomsterkonfetti och en liten flaska bubbel.

Mellan blomsteröarna strödde jag rosenblad för att binda ihop dom. Jag ville att det skulle se ut som om dom gick genom en blomsteräng.

Knappnålsblommorna med olika gröna texturer, vass och fjärilsranunkel.

Älskar Jacobs entré! Gästerna satt på golvet i sina pyjamasar som alla hade fått eftersom att vigseln var kl elva och sen bjöds det på partybrunch.

På väg in till att bli fru!

Molle Hammar sjöng vackert för brudparet.

Världens sötaste ringbärare!

Dom sa ja!

Mazeltov!

Länge leve kärleken!

Tack till bästa Adelines Flowers och Astrid Westin för hjälp denna dag!

Kram! Nika

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.