DSCF9471 (2)_websize

Ett av sommarens vackraste bröllop!

I juni hade jag lyckan att fixa blommor till Madja och Aswads bröllop.

När jag skulle träffa dom och prata om deras blommor så hände det som inte får hända, min mardröm som jag alltid är livrädd för.  Jag glömde vårt möte. Där satt dom på ett café som vi skulle ses på och jag var på landet. Jag fick panik när jag fick ett mess med texten: ”Vi är här nu, var är du” Ahhhhh! Jag är alltid så rädd att glömma något eftersom att man ska ha allt i huvudet själv som egen. Därför är jag alltid supernoga. Men nu gjorde jag det till slut, (obs, första gången på snart fem år!) men sån tur att det var just dessa två som råkade ut för det (tur för mig alltså). Jag åkte hem till dom på kvällen och eftersom att dom är ubertrevliga, varma och gulliga fick jag ändå förtroendet att göra deras blommor. Puh! Nedan ser du hur det blev. De vackra bilderna har Christell på Snowflake Photo tagit. Obs! hett tips om du söker bröllopsfotograf!

Brudparet gifte sig på vackra Hotell Hasselbacken på Djurgården i Stockholm.

Titta på detta vackra tak med takkronor! Love!

 Borden fick blommor med pioner, rosor, stjärnflocka, dahlia och luktärt mm.

 

Det vackra paret! Jag menar, kolla in dessa två!

Paret gifte sig ute på terassen och hade en båge med blommor och tyg för att ringa in vigselplatsen.

Snart man och fru..

We did it!

Lyckan att dela allt det vackra med nära vänner och kära släktingar.

Brudföljet!

 

Efter vigseln flyttades bågen in för att ringa in brudparet. Smart!

Tärn och brudbuketter. En salig blandning av blomster med tre olika färger på pion.

Välkomstskylt.

Och så dansade dom vidare mot en lycklig framtid..

Tack kära Aswad och Madja för att jag fick vara med på ett hörn på er stora dag!

Kram! -Nika 

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.