FullSizeRender (1)

Sommarlovets sista dagar!

Nästa vecka får jag två skolbarn i familjen då min son Vidar börjar förskoleklass. Var tusan tog tiden vägen osv…

Vi tar tillvara på sommarlovet på bästa sätt med bad, mys och ridning på hästen Magnus. Magnus rider jag en dag i veckan och det finns inget bättre sätt att se naturens skiftningar än från hästryggen. Det är en av dom bästa grejerna med att vara frilands och bestämma över sin egen tid. Att jag kan åka och rida på dagen även vintertid. Jag rider nämligen alltid ut i skogen och gillar inte att rida i mörket. Och som bekant så är det inte så många timmar av dagsljus på vinter.

Skit samma, nu är det sommar och mina kontorsbuddys Pernilla och Emmy hängde med till stallet med barnen en dag. Pernilla tog massa fina bilder på kidsen och Magnus.

“Lycka är att ha en vän” heter denna..=)

Eller tre vänner för den delen!

Till och med jag fastade på bild för en gångs skull.

Min Vidar.

Och min Maj.

Jag har börjat jobba lite försiktigt med några bröllop per på helgen. Jag gillar ju hösten så jag inte ingen stress eller ångest. Men min man ska till Litauen och filma hela sep, okt så det är ju inte svinkul precis. Men det brukar gå fort och sen är han nog hemma ett tag så det väger upp.

Kram på er!

-Nika 

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.