namnlöst (2 av 2)

Tillbakablick av året 2019

Året börjar gå mot sitt slut och summerar mitt år och tänker över året som gått. Jag är så innerligt tacksam över allt fint jag får vara med om och alla härliga, vackra människor som jag får träffa genom mitt jobb. Nedan kommer en liten recap på Skillad Floral Designs år 2019.

Workshop

Workshops är något av det roligaste jag vet! I år har jag hållit workshop med Facebook, Spotify, Stevia and sweets och Made.com för att nämna några företag. Nedan en bild från made.com. 

Jobb till tidningar

Detta är också helt klart ett favoritinslag i mitt jobb. Nedan är först en bild från ett påskjobb för Leva och Bo och sen ett höstjobb till Amelia som jag gjort tillsammans med mina kollegor Pernilla Ahlsén och Emmy Lundström. Jag är så glad över att äga vårt kontor Fabriken i Kransen tillsammans med dom två och således få hänga med dom varje dag! 

Bröllop

Nu ska jag sluta säga att detta är en av de bästa grejerna med mitt jobb för jag inser nu att allt ju är det. Men bröllop ändå, så oerhört fint att få vara en del av två personers stora dag! Jag känner mig alltid ödmjuk inför detta.

Ett lite speciellt bröllop som jag gjorde i år var förstås Margaux Diets och Jacob Libermans bröllop på Hesselby slott.

Foto: Linda Eliasson
Foto: Snowflake photography
Foto: 2 Brides

Events

Jag har under året haft glädjen att få jobba en del med Hoss Agency vilket har varit såå roligt. Dom vet verkligen hur man får till en fet fest och tjejerna som jobbar där är dessutom superfina. Nedan från ett event för David Wellington. Sen kommer en bild från ett event med Jung Relations för ICA.

Jag har även gjort några fotograferingar tillsammans med andra kreatörer som de nedan:

Foto: Snowflake Photography 

Foto: Poppy love you  Idé: Rental Stories

 

Sen fick jag hänga med bästa Lovely lifegänget på Hooks Herrgård, spendera några magiska dagar på Gotland med mina nya vänner Malin och Katrin och inspireras av ett gäng fantastiska kreatörer på kreativ Kick-off  Villa Strömsfors. Till exempel Emelie Sundberg som har tagit bilden nedan på mig.

Foto från Malins workshop på Gotland och Hotel Stelor.

Detta är bara en liten del av allt som hände detta år. Känner mig oerhört ödmjuk inför allt som jag har fått vara med om. Jag känner mig tacksam för alla fantastiska kunder, medarbetare och kollegor som jag har fått äran att jobba med och lära känna detta år. Det är nästan svårt att tänka att nästa år ska kunna överglänsa detta år för mig jobbmässigt men vem vet, det finns absolut drömmar som inte har slagit in än.

Kanske kommer även 2020 innebära ett hus för mig och min familj, om vi vågar ta steget.

Jag är glad för er som läser min inlägg och hejar på och finns med på min resa som blomsterdesigner och egen företagare. Det värmer verkligen!

Nästa år ska jag odla mer blommor. Tjo! –Nika 

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Volang

  Heja dig Nika! Vilken sjukt fin lista och hjälp vad mycket du gjort. Så fint att fått följa dig på hela den här resan. Hoppas vi kan jobba ihop på något sätt nästa år. Vore galet kul! <3

  1. Skillad Florals

   Men ja! Låt oss göra något kul!

  1. Skillad Florals

   Tack snälla, fina Annelie!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.