Linum+Skilladflorals_10

Skillad tolkar Linum

För några veckor sen när allt vara så där vanligt och alldagligt och en fortfarande vågade hälsa på och krama sina gamla föräldrar så tolkade jag tre av vårens färger av gardinen Intermezzo för Linum.

Så väldigt roligt! Bilderna är tagna av bästa Pernilla Ahlsén.

Jag hoppas på att kunna pigga upp med lite vackra blommor och textilier i denna jobbiga tid.

Den första färgen jag tolkade var den varma och lugna färgen mullvadsbrun.

Här har jag använt mig av en så kallad fakir eller piggsvin. I denna dekoration har jag använt ranunkel, tulpan, anemon, luktärt och forsythiakvistar som jag har drivit i blom. Det är lätt att driva kvistar i blom och väldigt tacksamt så här tidigt på våren när man suktar efter skira blommor. Knipsa en kvist och ställ den i ljummet vatten på ett ljust ställe så har du blommande kvistar i fönstret efter någon vecka. Jag gillar den mjuka och behagliga inramningen som den bruna gardinen ger.

    

Tulpaner som inte är för krispiga kan du vika ut bladen på för att ge dom en annan karaktär. Men var försiktig så att du inte har sönder som sköra bladen.

Imorgon visar jag den rosa gardinen!

Ta hand om er out there!

Kram –Nika 

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.