Linum+Skilladflorals_04

Skillad tolkar Linum del 2

Här kommer nästa gardin från Linum som jag tolkade i blomster för några veckor sen. Jag blev lite ofokuserad av pandemin kan man säga, men här kommer den iallfall. Den rosa, skira, fina linnegardinen från Intermezzo.

Jag använde mig av torkat material med bland annat hortensia, rosor och ormbunke. Det torkade blandade jag ut med färska rosor och ranunklar. Jag sparar och återanvänder alla blommor som kan torkas och har därför en evigt växande arsenal av torkat material att plocka från. Det svåra med torkat är att det är väldigt ömtåligt och smuligt att arbeta med.

Rosa på rosa kan lätt bli lite för gulligt tycker jag och därför ville jag blanda in bruna och dovt blå toner.

Alla bilder är tagna av Pernilla Ahlsén.

Kram! –Nika 

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.