namnlöst (1 av 1)

Septemberbukett från förr!

Jag hittade gamla bilder på en brudbukett som jag gjort precis i början av mitt företagande. Buketten var till Ulrika som gifte sig i september. Det är roligt att titta på gamla bilder och det slår mig att jag aldrig glömmer en brudbukett som jag har gjort. Det har nog att med alla kärlek och omtanke som bakas in i buketten.

Knappnålsblomma som matchar buketten ska det också vara!

Jag är peppad på september, tycker verkligen om den månaden! Snart ska jag sticka till stallet för nu har Magnus (hästen som jag är medryttare på) kommit hem från sitt sommarbete. Wii!

Kram på er! –Nika 

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.