1a398afb267e246f470e02573b3fad17

Årets viktigaste bröllop

2020 års viktigaste bröllop var Louise och Stefans novemberbröllop. Louise har varit på workshop hos mig tidigare och kontaktade mig nu angående blommor till hennes och hennes blivande man Stefans bröllop. Hon ville ha en yvig och organsik bukett som var höstig med mustiga färger.

Buketten blev blå och röd och innehåller ranunkel, kallor, påfågelfjädrar, tistlar, anemoner, rosor, klematis och mimosa. Ett vinrött band fick hänga och fladdra i vinden. Stefan fick en matchande knappnålsblomma. Höstbröllop är nog ändå de vackraste!

Lousies fina frisyr är gjord av Humbla hair. Lousies svägerska driver företaget Zäta sömnad, så den fantastiska brudklänningen är förstås från dom! Jag har gjort många stylade fotograferingar med Zätas klänningar och kan verkligen rekommendera deras vackra design. Klänningarna är dessutom ett hållbart alternativ eftersom att dom är gjorda med vintagetextilier.

Stefan gick bort i cancer en dryg vecka efter bröllopet. Jag är oerhört hedrad att jag fick vara med på ett hörn av deras stora dag. De vackra bilderna är tagna av Julia Grauers.

 

Med kärlek – Nika 

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.