En mycket inspirerande liten resa!

Så där ja, då var man tillbaka hemma igen.. fulltankad med inspiration, välmående och förbaskat god mat. Världsklass! Att man sen har fått avnjuta allt detta med bästa väninnan, kan det bli bättre? Just som vi avslutat vår platsbyggda bokhylla här hemma och fått mersmak för det kommer man till platsbygge-himlen. Så, sorry maken, det blir snickarbälte på igen. Nu vill jag ha platsbyggd hylla, panel och sittbänk i sovrummet. Jag vill ha en hög panel med hylla högst upp i hallen. Jag vill ha platsbyggda möbler i badrummet och avslutningsvis även en platsbyggd hög panel i biblioteket. Jag vill, jag vill, jag vill! Har även funderingar på om man kanske skulle ha alla snickerier grå på övervåningen. Herregud, jag kommer inte kunna sova på en vecka nu. Hursomhelst, Sigtuna Stads Hotell 1909, verkligen en pärla och inte långt ifrån Stockholm. Bara maten är värd ett besök i sig, godaste hotellfrukosten någonsin. Tack Anna för finfint sällskap, mer sånt tack!
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny