strenghielm_komstad.4

Längtan efter Skåne

strenghielm_komstad.1 strenghielm_komstad.2 strenghielm_komstad.3 strenghielm_komstad.4Så här framåt vårkanten när påsken närmar sig får jag alltid en längtan i hjärtat efter Skåne. Nära vänner till oss hade tidigare ett landställe nere i Baskemölla så där firade vi ofta påsk tillsammans med dem. Har annars inte så mycket påsktraditioner sedan tidigare så det är det närmaste tradition jag har haft, påsken ska firas i Skåne så är det bara. Nu när vi har fått barn så skapar vi i vår tur nya traditioner för dem, vi har t ex alltid ”egghunt” på Amerikaberget tillsammans med våra Dalarövänner. Och så öppnar Dalarö Lanthandel alltid upp för säsongen på påsken och då är våren äntligen här på riktigt! Jag har visat bilder från det här huset på Österlen förut men det här är några fler jag hittade, skulle gärna åka dit snart igen. Magiskt, det är bara förnamnet.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.