plathuset_hemma_hos_malin_mrs_mighetto_vardagsrum8

sandhamn

mer_6 mer_1 hotell_1 mer.2 hotell_2 mer_8 mer_7 mer_4Äntligen kom vi iväg på vår lilla minisemester till Sandhamn, jag och C. Jag fick resan när jag fyllde år men när vi skulle resa iväg för ett par veckor sedan så blev vår katt akut sjuk och resan blev lite inställd i sista minuten. Jag älskar att åka iväg till ställen lite ”off season”, man kan strosa omkring och glutta på husen och omgivningen utan att känna att man stör. Jag som älskar gamla hus och byggnadsvård verkligen njuter av att promenera omkring och njuta av allt ögongodis. Får alltid en massa inspiration till våran husrenovering. Vi bodde på Seglarhotellet, som vanligt och nu hade de faktiskt rustat upp lite i matsalen, en del fint och en del njaäe. Gillade köksdelen de har satt in och de fina panelerna överallt.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny