strenghielm_southafrica.7

Resereportage

strenghielm_southafrica.1 strenghielm_southafrica.8 strenghielm_southafrica.9 strenghielm_southafrica.6 strenghielm_southafrica.5 strenghielm_southafrica.2 strenghielm_southafrica.3 strenghielm_southafrica.7Jag älskar att plåta, så där att fånga på bild hur jag ser världen. Gärna se det vackra i det vardagliga. Och så älskar jag att resa, bästa inspirationskällan alla kategorier! Hursomhelst, jag och Lina var ju iväg till Bryssel härom veckan och gjorde ett resereportage och jag fick blodad tand. Mera sånt! Från och med nu kommer jag att visa mina resor här som lite reseinspiration. Det här är bilder från Sydafrika, det här var en av mina bästa resor någonsin.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny