Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning.

Numera hittar du bloggen här.

Resereportage

Resereportage

strenghielm_southafrica.1 strenghielm_southafrica.8 strenghielm_southafrica.9 strenghielm_southafrica.6 strenghielm_southafrica.5 strenghielm_southafrica.2 strenghielm_southafrica.3 strenghielm_southafrica.7Jag älskar att plåta, så där att fånga på bild hur jag ser världen. Gärna se det vackra i det vardagliga. Och så älskar jag att resa, bästa inspirationskällan alla kategorier! Hursomhelst, jag och Lina var ju iväg till Bryssel härom veckan och gjorde ett resereportage och jag fick blodad tand. Mera sånt! Från och med nu kommer jag att visa mina resor här som lite reseinspiration. Det här är bilder från Sydafrika, det här var en av mina bästa resor någonsin.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

strenghielm

Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning. Numera hittar du bloggen här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny