plathuset_gotlandska-formogor-Amalia-Hildur2John-designer-kuddar-produktbild2

Klart! Färgkoder, tips mm

strenghielm_kitchen.1 strenghielm_kitchen.8 strenghielm_kitchen.6 strenghielm_kitchen.2 strenghielm_kitchen.7 strenghielm_kitchen.4 strenghielm_kitchen.3 strenghielm_kitchen.5Så, nu ska jag inte tjata mer om mitt kök, renoveringen är klar! Jag kan börja berätta om snickerijobben vi gjorde och det första var att vi tog bort hyllorna över diskhon. Jag ville ha knoppbrädor där istället för att få mer rymd och mer ljus från takbelysningen. Jag gick till närmsta byggvaruhus och köpte furulister på bastuavdelningen, där knallar man inte omkring så ofta… Kostade 50-60 kr st och vi köpte ett gäng som vi kapade och fixade med så att de går längst med hela väggen, easy peasy. Sen hade vi ju glasdörrar med spröjs (vitrin) på 3 sammanhängande överskåp, vi tog bort glas/spröjs och ersatte med klövergaller. Sen har vi bara målat, men vi har målat precis allt. Förut hade vi en tapet, som iofs var jättefin, men jag ville ha något renare och mer avskalat. Alla väggar är målade med “Sparkling Grey” från Nordsjö, jag valde en ultramatt och målade med bred pensel för att få det lite mer levande. Skafferi och hyllor ovanför kylskåpen är målade med samma färg dvs “Sparkling Grey” men här valde jag snickerifärg som har lite glans i sig för att få en skillnad + för att det ska gå att hålla rent. Den grågröna färgen som jag har på alla låd- och skåpfronter heter “Soft le havre” och även den kommer från Nordsjö. Samma färg plockade jag sedan upp på knopplisterna ovanför diskhon och på skafferidörren. Hör av er om ni har några frågor!

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.