Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning.

Numera hittar du bloggen här.

Antibes!

Antibes!

strenghielm_antibes.1 strenghielm_antibes.2 strenghielm_antibes.3 strenghielm_antibes.4 strenghielm_antibes.5 strenghielm_antibes.8 strenghielm_antibes.9 strenghielm_stpauldevence.1 strenghielm_vence strenghielm_antibes.7Igår var vi i Antibes som ligger på Franska Rivieran. Jag trodde det skulle vara lite för snobbigt och posh för mig/oss men jag tyckte jättemycket om det. Sen var det ju så att jag råkade hitta världens coolaste lilla restaurang och butik ganska direkt och där hängde vi rätt länge. Så himla smakfullt inrett med restaurang ute i trädgården innanför den jättefina butiken som sålde en blandning av brocante och nytt men allting utvalt med fingertoppskänsla och sånt man vill ha. Alltihop. Och maten, precis spot on, så fräscht och gott och vackert. Nu sitter jag på en bar vid torget i Vence och tar en drink innan middagen (hehe) så jag kan tyvärr inte berätta vad stället hette, får återkomma till det. Hoppas vädret i Sverige är lika fint som det är här för imorgon åker vi hem, buhu, fast man längtar ju som en tok efter barnen förstås.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

strenghielm

Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning. Numera hittar du bloggen här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny