strenghielm_antibes.7

Antibes!

strenghielm_antibes.1 strenghielm_antibes.2 strenghielm_antibes.3 strenghielm_antibes.4 strenghielm_antibes.5 strenghielm_antibes.8 strenghielm_antibes.9 strenghielm_stpauldevence.1 strenghielm_vence strenghielm_antibes.7Igår var vi i Antibes som ligger på Franska Rivieran. Jag trodde det skulle vara lite för snobbigt och posh för mig/oss men jag tyckte jättemycket om det. Sen var det ju så att jag råkade hitta världens coolaste lilla restaurang och butik ganska direkt och där hängde vi rätt länge. Så himla smakfullt inrett med restaurang ute i trädgården innanför den jättefina butiken som sålde en blandning av brocante och nytt men allting utvalt med fingertoppskänsla och sånt man vill ha. Alltihop. Och maten, precis spot on, så fräscht och gott och vackert. Nu sitter jag på en bar vid torget i Vence och tar en drink innan middagen (hehe) så jag kan tyvärr inte berätta vad stället hette, får återkomma till det. Hoppas vädret i Sverige är lika fint som det är här för imorgon åker vi hem, buhu, fast man längtar ju som en tok efter barnen förstås.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny