strenghielm_brandstationen.4

Finfin start på dagen

strenghielm_brandstationen.5 strenghielm_brandstationen.1 strenghielm_brandstationen.7 strenghielm_brandstationen.6 strenghielm_brandstationen.3 strenghielm_brandstationen.2 strenghielm_brandstationen.4Kom precis hem efter en himla härlig bloggfrukost på Brandstationen (den fantastiska inrednings/vintage-butiken på Hornsgatan). Det var som vanligt grymt anordnat av Maria Soxbo och Emma Aspelin, den här gången tycker jag att det var lite extra fint eftersom jag är en sucker för vintage. Dagens gäst var rara Ida Magntorn som nyligen släppt hennes fjärde bok; Home stories. Jättekul att få träffa henne och att få höra om hennes tankar med boken, jag har bara hunnit bläddra igenom den lite snabbt men den ser hur fin och inspirerande ut som helst. När det lugnat ner sig lite med mitt jobb ser jag fram emot att krypa upp i schäslongen framför brasan med denna fina bok och en god kopp te, längt på den! Teet tar jag från min Te-adventskalender vi alla fick med oss idag. Vi bjöds nämligen på te och scones, yummy. Blev lite inspirerad att baka scones till helgfrukosten, har aldrig gjort det med barnen, varför har jag inte gjort det? Det är så himla härligt att träffa vänner/kollegor i branschen på det här viset, man har lite koll på varandras projekt, man knyter kontakter, skapar intressanta samarbeten och så. Alla är positiva och peppar varandra, I like!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.