strenghielm_thonet.1

Thonet och annat härligt idag

strenghielm_thonet.1 strenghielm_thonet.5strenghielm_thonet.4 strenghielm_thonet.2Idag var jag och Lina i Mariefred och gjorde ett finfint hemma hos i ett pittoreskt 1700-tals hus. Det charmiga paret har bott i england i 26 år och det märktes både på dem som personer och i inredningen. Som gammal anglofil så går man ju igång på sånt. Och när vi sen var färdiga med boningshuset så knallade vi över till storverkstaden på gården, jisses… Thonet precis överallt! Och, ja, ni som följt mig vet ju att jag har en grej med böjträstolar så det var ju liksom lite som sjunde himlen och nu vet jag precis vad jag ska pyssla med när jag blir pensionär! Han köper, rustar upp och säljer och kan ALLT om Thonet. Älskar när folk snöar in totalt på något. Det här var sista plåtningen för i år, nu måste jag få klart på allt skrivande. Och så var det visst jul nästa vecka, kanske är dags att börja köpa julklappar snart?

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.