strenghielm_veranda.1

Snart vänder det

strenghielm_veranda.1Så här ljust, läs mörkt, blev det idag och nu börjar det mörkna igen. Men vet ni, om fem dagar, då vänder det och blir ljusare för varje dag som går. Det är bara att omfamna stillheten, tända lite ljus, försöka varva ner och komma ikapp och se till att mysa. På kvällarna alltså för annars springer man ju omkring som en yr höna för att hinna med allt som ska göras innan jul. JAG HAR INTE BÖRJAT KÖPA JULKLAPPAR ÄN. Imorgon har jag möten inne i stan så då ska jag banne mig köpa något, precis vad som helst bara för att komma igång. Ser ni den helt galet vackra kvisten? Den hittade jag i skogen igår. Nu ska jag ut i skogen igen med vovven, få se vad jag får med mig för fint idag. Jag är på jakt efter kottar, hade nån tanke på att göra en krans med dem.. återkommer om det. Ha det gott!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny