strenghielm_elsa.2

Hemma hos Elsa på Hälsö

strenghielm_elsa.4 strenghielm_elsa.5 strenghielm_elsa.3 strenghielm_elsa.1 strenghielm_elsa.2En bitande kall vinterdag åkte jag och Lina iväg till Hälsö i Göteborgs skärgård och hälsade på Elsa i hennes vackra hem. Hon och hennes familj bodde då i ett vackert gammalt skärgårdshus som de totalrenoverat på egen hand. Elsa jobbade som journalist/skribent med hemmet som bas och familjen bestod av mamma, pappa, två barn och en katt. När vi var där viskade Elsa till oss att det skulle bli en tredje familjemedlem också och att det fanns eventuella planer på att flytta till Italien i några år på grund av makens jobb. Och så blev det! Nu bor hela härliga familjen i Italien, förhoppningsvis hinner jag och Lina dit och göra reportage innan de flyttar hem till Hälsö igen, huset ser helt magiskt ut. Men först ska ni knata iväg och köpa nya numret av Sköna Hem som kommer ut i butik idag och läsa hela reportaget om familjen, trevlig läsning!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.