strenghielm_trueblue.2

True Blue

strenghielm_trueblue.1 strenghielm_trueblue.2Igår började jag jobba igen och satte då igång med en mässmonter som jag ska göra till Formex. Det är ett företag som gör de allra vackraste handgjorda tygerna i indigo-blått och mönstrena är så fina att det är helt omöjligt att välja ut en som favorit. ALLT är fint! Gå in och kika här vettja. Det är min kära kollega, Jill Windahl, som egentligen skulle göra detta men eftersom hon är mässmonter-drottning så har hon fullt upp på Formex med en monter för Pottery Jo. Men man kan lite säga att det är vårat första jobb ihop eftersom jag har sån grym hjälp av att bolla detta med henne. Egentligen hade jag en himla massa skrivjobb att göra nu i början av januari men jag kunde inte tacka nej till att jobba med så fina grejer. Önskar er en finfin trettondagsafton!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.