strenghielm_skiing.6

Vår egen lilla pulkabacke

strenghielm_skiing.7 strenghielm_skiing.9 strenghielm_skiing.5 strenghielm_skiing.8 strenghielm_skiing.1 strenghielm_skiing.2 strenghielm_skiing.3 strenghielm_skiing.6Vårt hus ligger på en liten höjd, på den vänstra sidan har man någon gång i tiden terrasserat med stenmurar (vilket vi är väldigt tacksamma för). Här har vi en avsats med lekstuga, en med matplats och en där vi hänger tvätt. På den högra sidan är det bara en backe vilket vi ju inte nyttjar sommartid. En backe är en backe är en backe och hur mycket man än vill så kan man inte ha möbler där, spela boll eller vad man nu vill. Men vintertid! Då! Vi har våran alldeles egna pulkabacke, hur lyxigt är inte det? Nu är barnen så pass små att de nöjer sig med detta, om något år kommer de tycka att den är alldeles för liten och tråkig. Ha en fin dag!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny