strenghielm_porcelain.11

Love my greens

strenghielm_porcelain.7 strenghielm_porcelain.5 strenghielm_porcelain.3 strenghielm_porcelain.4 strenghielm_porcelain.12 strenghielm_porcelain.11Jag är en samlare. När jag var liten var gick det lite över styr för jag samlade på precis allt.. förutom det vanliga som suddgummin, bokmärken, knappar osv så samlade jag på biobiljetter, tågbiljetter, etiketter, påsar, tvålar och gud vet vad. Nu samlar jag mest på saker jag hittar i naturen men har även några hangups kvar på samlingsgrejer och en av dem är grönt porslin. Igår var jag hemma hos mamma och pappa i Katrineholm och passade då på att gå till Möbelmagasinet där jag fyndade ett par nya små fat med grön dekor. Möbelmagasinet är en jättestor loppis som ligger i de vackra gamla lokstallarna vid tågstationen i Katrineholm. Väl värt ett besök om du har vägarna förbi Katrineholm! Eftersom jag inte bryr mig om det är lite chippat eller slitet så det kostar inte mer än några tior, och så himla fint. Min mamma hittade nyligen en servis med just grön dekor som heter Juno, som min dotter, det letar jag nu febrilt efter. Har en skål och en assiett ännu så länge.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny