strenghielm_bedcurtain.1

Draperier till Juno

strenghielm_bedcurtain.4 strenghielm_bedcurtain.3 strenghielm_bedcurtain.2 strenghielm_bedcurtain.1Jag sydde draperier till Junos kojsäng inför plåtningen till IKEA livet hemma för några veckor sedan. Hon älskade dem! Sen när jobbet var klart så tjoff, tjoff så ska ju liksom allt tillbaka till IKEA. När hon kom hem den dagen och såg att draperierna var borta så blev hon så himla ledsen. Jag köpte gamla bomullslakan på loppis och nu har jag äntligen en sytt och hängt upp draperierna. Där bakom sover Carmen om dagarna och om nätterna är det Junos tur, tjejsängen liksom. Jag hängde upp draperierna med en sådan enkel vit vajer och små öglor som man kan köpa för en spottstyver lite varstans. Easy peasy. Trevlig söndag!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny