Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning.

Numera hittar du bloggen här.

Draperier till Juno

Draperier till Juno

strenghielm_bedcurtain.4 strenghielm_bedcurtain.3 strenghielm_bedcurtain.2 strenghielm_bedcurtain.1Jag sydde draperier till Junos kojsäng inför plåtningen till IKEA livet hemma för några veckor sedan. Hon älskade dem! Sen när jobbet var klart så tjoff, tjoff så ska ju liksom allt tillbaka till IKEA. När hon kom hem den dagen och såg att draperierna var borta så blev hon så himla ledsen. Jag köpte gamla bomullslakan på loppis och nu har jag äntligen en sytt och hängt upp draperierna. Där bakom sover Carmen om dagarna och om nätterna är det Junos tur, tjejsängen liksom. Jag hängde upp draperierna med en sådan enkel vit vajer och små öglor som man kan köpa för en spottstyver lite varstans. Easy peasy. Trevlig söndag!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

strenghielm

Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning. Numera hittar du bloggen här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny