strenghielm_bookshelf.1

Work in progress

strenghielm_bookshelf.1Idag har jag målat, målat, målat och åter målat. Har målat hela vår platsbyggda bokhylla i en matt varmt grå färg och det blir ett helt annat intryck att ha alla lister inmojsade med samma färg. Hade tidigare vitt men tyckte det var för skarpt mot de mörka väggarna. Det tog nästan en hel dag att måla ett varv så imorrn får det bli nästa varv. I helgen måste vi också tapetsera taket för att kunna måla det i samma färg, nu har vi ett trätak som är alldeles för grov och rufft fast inte på ett fint vis. Testade även att dutta lite färg i hallen, en ljust grågrön, den var också hur fin som helst. Visar i helgen. Ha en fin fredag, här vankas grillad lax, färskpotatis, hollandaise och sparris!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny