strenghielm_midsummerflowers.5

Vita pioner och regntunga skyar

strenghielm_midsummerflowers.1 strenghielm_midsummerflowers.2 strenghielm_midsummerflowers.6 strenghielm_midsummerflowers.4 strenghielm_midsummerflowers.7 strenghielm_midsummerflowers.3 strenghielm_midsummerflowers.5Idag åkte de sista gästerna hem och nu är årets midsommarfirande över. Igår kväll var helt magisk, vi satt ute i trädgården och spelade yatzy till sent och det var ljust och ljummet och så otroligt skönt. Idag har vi landat här hemma och varit inomhus mest hela dagen, skönt det med. Jag började möblera om på övervåningen och har nu fått för mig att jag ska bygga en jättelång dagbädd i vårt sovrum, kommer bli jättebra. Sen möblerade jag om lite inne hos Dante och vi passade samtidigt på att starta en “till loppis”-låda. Vi ska ha vår årliga loppis snart igen, troligtvis om en vecka eller två, återkommer om det. Pionerna jag köpte på lanthandeln till midsommar har nu slagit ut i full blom och jag kan bara inte sluta titta på dem, de är ju bara för vackra. Nu vill jag genast plantera vita pioner i mina trädgård. De små glasvaserna i köket köpte jag på Zetas förra veckan, har en känsla av att de kommer bli en fast installation i köket, får ju alltid med mig någon liten kvist eller blomma hem från skog eller trädgård. Nu laddar jag för en sista jobbvecka, snart en mycket välbehövlig semester.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny