Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning.

Numera hittar du bloggen här.

Vita pioner och regntunga skyar

Vita pioner och regntunga skyar

strenghielm_midsummerflowers.1 strenghielm_midsummerflowers.2 strenghielm_midsummerflowers.6 strenghielm_midsummerflowers.4 strenghielm_midsummerflowers.7 strenghielm_midsummerflowers.3 strenghielm_midsummerflowers.5Idag åkte de sista gästerna hem och nu är årets midsommarfirande över. Igår kväll var helt magisk, vi satt ute i trädgården och spelade yatzy till sent och det var ljust och ljummet och så otroligt skönt. Idag har vi landat här hemma och varit inomhus mest hela dagen, skönt det med. Jag började möblera om på övervåningen och har nu fått för mig att jag ska bygga en jättelång dagbädd i vårt sovrum, kommer bli jättebra. Sen möblerade jag om lite inne hos Dante och vi passade samtidigt på att starta en ”till loppis”-låda. Vi ska ha vår årliga loppis snart igen, troligtvis om en vecka eller två, återkommer om det. Pionerna jag köpte på lanthandeln till midsommar har nu slagit ut i full blom och jag kan bara inte sluta titta på dem, de är ju bara för vackra. Nu vill jag genast plantera vita pioner i mina trädgård. De små glasvaserna i köket köpte jag på Zetas förra veckan, har en känsla av att de kommer bli en fast installation i köket, får ju alltid med mig någon liten kvist eller blomma hem från skog eller trädgård. Nu laddar jag för en sista jobbvecka, snart en mycket välbehövlig semester.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

strenghielm

Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning. Numera hittar du bloggen här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny